Inschrijvingen en capaciteit 2020-2021

START INSCHRIJVINGEN GBS Klavertje 4 en ’t Knuffeltje: WOENSDAG 4 MAART 2020 vanaf 9 uur in de eetzaal van de lagere school, Steenweg 93, 9661 Parike.

Kleuterschool ’t Knuffeltje – Muiterij 3, 9660 Everbeek.
25 kinderen per geboortejaar.
Op 20 februari 2020.
geboortejaar 2015                                            2 plaatsen
geboortejaar 2016                                            6 plaatsen
geboortejaar 2017                                            8 plaatsen
geboortejaar 2018                                            VOLZET               

Basisschool Klavertje Vier – Steenweg 93, 9661 Parike.
175 kinderen toegelaten
In Parike hebben we ondertussen al 144 leerlingen dus er is nog plaats genoeg!

Vergeet je kids-ID of mutualiteitskaart niet!
Wie bij ons niet terecht kan met een kleuter omwille van het feit dat deze geboortejaren volzet zijn is later in het 1ste leerjaar zeer zeker welkom.
Het spreekt voor zich dat u in dit geval niet tot dan hoeft te wachten om een bezoek te brengen aan onze school. Neem gerust contact op voor een afspraak. Wij leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen.

Oog voor Lekkers!

Met dit initiatief willen de Vlaamse overheid en de Europese Unie gezonde voedingsgewoonten promoten bij kleuters, leerlingen van het lager onderwijs en leerlingen van het buitengewoon lager en secundair onderwijs, zowel op school als thuis.

Jong geleerd is oud gedaan

Fruit, groenten en melk: iedereen wéét dat ze ideaal zijn als tussendoortjes en horen bij een evenwichtig voedingspatroon. Maar recent onderzoek toont aan dat kinderen vaak nog ongezonde keuzes maken en eerder grijpen naar koekjes, chocolade, snoep, gesuikerde dranken. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Oog voor Lekkers draagt haar steentje bij.

Het principe is eenvoudig

Eén dag in de week smullen de leerlingen samen van een lekker gezond tussendoortje op school. Dat kan een stukje fruit/groente zijn en/of een fris glaasje melk. Voor scholen, leerkrachten en ouders – die sowieso een voorbeeldfunctie vervullen – is dit meteen ook het perfecte aanknopingspunt om met kinderen te praten over een gezond dagelijks eetpatroon.